Elinstallationer


Vårt kunniga team är specialiserade på skräddarsydda elinstallationer för både privatpersoner och företag. Med fokus på säkerhet och effektivitet ser vi till att varje installation är noggrant planerad och genomförd för att möta dina unika behov.

Erfarna elektriker

EJO Elteknik AB är ett företag med lång erfarenhet inom elinstallationer och elarbeten. Genom att kombinera djupgående kunskap med den senaste tekniken kan vårt erfarna team möta och överträffa förväntningarna. Vi har framgångsrikt genomfört en mängd projekt, vilket har stärkt vår förmåga att leverera hållbara och pålitliga elinstallationer. 

Badrumsinstallation

Vårt team säkerställer att alla badrumsinstallationer utförs enligt högsta standard, med fokus på säkerhet och energieffektivitet. Oavsett om det är belysning, eluttag eller golvvärme, kan du lita på oss för att leverera pålitliga lösningar.

Köksinstallation

Här får du köksinstallationer som kombinerar stil och funktionalitet med säkerhet och pålitlighet. Från belysning och apparatkopplingar till avancerade elsystem för moderna kök, vårt fokus ligger på att skapa en effektiv och säker arbetsmiljö. 

Alltid kvalitet

Vår strävan är alltid att leverera högsta standard i varje elinstallation, vilket genomsyrar varje steg av vårt arbete. Med noggrannhet och precision säkerställer vi att varje projekt utförs med omsorg och uppfyller de högsta säkerhets- och kvalitetskraven.


Kontakta oss

För att diskutera ditt nästa elprojekt eller få svar på dina frågor är du välkommen att kontakta oss när som helst.

EJO Elteknik AB är redo att leverera skräddarsydda lösningar för att möta dina behov och öka tryggheten i ditt hem eller företag. Ta det första steget mot säkra och pålitliga elinstallationer genom att kontakta oss idag.

Kontaktformulär
reCAPTCHA

EJO Elteknik AB

Besöksadress

Brynjegatan 10
442 37 Kungälv